lasarga ajualcoitel

El grup alcoià VerdCel presenta el seu nou llibre-disc al Centre Cultural d’Alcoi

• Durant el mes de novembre presentarà el seu disc a Alcoi, en un concert que suposa el retrobament d'Alfons i la seua banda amb el públic de la seua ciutat • Treball plàstic i literari on Il·lustracions, poesia, prosa i assaig s'entrellacen amb les 14 cançons del CD

El grup alcoià VerdCel continua la seua gira presentant el seu nou llibre-disc “De plantes, talaies i cims (i una aroma)”. Durant octubre ho va fer a Carlet, Montaverner i el Palau de la Música de València continua. La pròxima cita tindrà lloc el 28 d’octubre a Tavernes de la Valldigna.

Durant el mes de novembre presentarà el seu disc a Alcoi (el 3 de novembre a les 20:30h al Centre Cultural), en un concert que suposa el retrobament d’Alfons i la seua banda amb el públic de la seua ciutat. La següent parada serà a Castelló en el marc de la fira Trovam, el 10 de novembre. L’últim concert de l’any serà el 29 de desembre a Vila-real, amb la banda de joves La Lira de Vila-real.

La proposta d’Alfons Olmo va més enllà de l’àmbit musical per endinsar-se en el terreny de la creació literària, gràfica i també audiovisual. De fet, la gira que està portant a terme també està servint per donar a conéixer el treball “De plantes, talaies i cims (i una aroma)”, treball plàstic i literari on Il·lustracions, poesia, prosa i assaig s’entrellacen amb les 14 cançons del CD. Sinó que també serveix per mostrar la seua vessant audiovisual.

El projecte audiovisual “Trajecte, la distància no és frontera, que es presentarà el pròxim 1 de novembre a la Pobla de Vallbona, aporta una visió personal al context musical i cultural del País Valencià, amb entrevistes a destacats protagonistes de l’escena musical, literària i cívica valencianes, com ara Raimon, Isabel-Clara Simó, Miquel Gil, Amàlia Garrigós, Xavi Sarrià, Frechina, Cesk Freixas, Bianciotto, Núria Cadenes, Borja Penalba, Fernando Lucini, Carla González, Vicent Partal, etc.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *