foradia subscriutegrat

L’Oficina de Comerç d’Alcoi estarà ubicada al 38 de Sant Francesc

• Aquesta mesura arriba acompanyada de les ajudes que ja s'han aprovat per a obrir negocis i rehabilitar locals • Es destinaran 90.000 euros perquè, a principis de l'any que ve, estiga tot preparat

La Regidoria de Comerç rehabilitarà el local número 38 del carrer Sant Francesc, per a obrir l’oficina de comerç municipal. La iniciativa que, prèviament va ser presentada a la Mesa del Centre, ha suposat la modificació d’una partida municipal, aprovada el passat plenari, amb el vot a favor de Ciudadanos.

Aquesta mesura arriba acompanyada de les ajudes que ja s’han aprovat per a obrir negocis i rehabilitar locals comercials en aquesta mateixa àrea.

Les dues iniciatives conjuntament amb la futura ubicació de la seu de la Universitat d’Alacant en l’última planta de l’edifici de Cámara de Comercio d’Alcoi, impulsaran la reactivació del carrer Sant Francesc, una via important del centre de la ciutat.

En total es destinaran 90.000 euros perquè, a principis de l’any que ve, estiga tot preparat per a ubicar l’Oficina Municipal de Comerç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *