foradia subscriutegrat

La banda d’Alfafara i Andreu Valor com a preludi de les Festes

• Van protagonitzar un concert que va enlluernar al públic que es va reunir a l’Assut. • Aquesta audició especial va marcar el preludi a les Festes en honor al Salvador, la Divina Aurora i Sant Roc

La Societat Instructiva Musical d’Alfafara i Andreu Valor van protagonitzar un concert que va enlluernar al públic que es va reunir a l’Assut.

Veïns i persones procedents des de Reus, València, Carcaixent, Bocairent o Agres van disfrutar amb les cançons del cantautor contestà amb la música interpretada per la banda dirigida per Fermín Blay.

Aquesta audició especial va marcar el preludi a les Festes en honor al Salvador, la Divina Aurora i Sant Roc, que se celebraran del 5 al 8 d’agost, i hi va haver un component solidari, ja que els espectadors van fer entrega d’un donatiu per a l’organització de la Cavalcada dels Reis Mags de 2018.

Des del col·lectiu Amics dels Reis d’Orient d’Alfafara han informat que han arreplegat 501,74 euros gràcies a les donacions. És per això que agraïxen enormement la resposta solidària del públic.

En el repertori van figurar temes com “El progrés (versió instrumental), “Desprotegits”, “Sense la terra promesa”, “Vertigen”, “Tornarem a caure”, “Dies que vindran”, “La Tinença”, “Ací em pariren”, “Mentre sol autogestione el meu plaer”, “En les nostres mans”, “Camí de les garnaldes”, “Història d’un amor alternatiu” i “Verònica-LLum”. Així mateix, l’entregat auditori va ser obsequiat amb tres regals musicals com “No sé odiar però vull”, “Que tinguem sort” i “El progrés”, aquesta última amb la veu de Valor.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *