foradia elgrat

Cocentaina acull aquesta setmana “Els Comptes”, que donen inici a la festa

Les veïnes i veïns del municipi contestà reben la Setmana Festera amb "La nit dels Comptes", que dóna inici a la trilogia festera. A més a més la setmana estarà plena de concerts de música festera

Aquest cap de setmana Cocentaina rep l’esperada “Nit dels comptes”, on totes les Filaes excepte la Llana, que eixirà el diumenge, desfilaran a partir de les 23.00 hores. A la vetllada se celebra que els festers han abonat les despeses corresponents de les Festes de Moros i Cristians.

D’altra banda, pel que fa als actes religiosos en honor a Sant Hipòlit Màrtir, conclourà l’octavari on s’ha dedicat una missa als festers difunts. A més a més s’han presentat els nounats i es van triar els majorals i majorales per a l’any vinent 2020. Tot i això com cada any es durà a terme la volteta dels xiquets el dimarts pròxim.

Cal recordar que la música festera tindrà també bona part del protagonisme, donat que el diumenge a les 21.00 hores podrem gaudir del XVI concert de la Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet. El dilluns l’Ateneu Musical Contestà presentarà el seu XXXIV concert dedicat a les Festes de Moros i Cristians. Per tancar la Setmana Festera, el dijous actuarà la Unió Musical Contestana amb el XLVII Concert de Festes.

Dins de la programació de la Setmana Festera ja s’han celebrat vàries activitats de tota mena com ara el Trofeu de Sant Hipòlit de Ciclisme en la categoria Cadet i Junior o la funció teatral de Teló Teatre “Un préstamo… es un préstamo”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *