foradia subscriutegrat

Pepa sobre les Festes de Cocentaina: “són molt bones per al poble”

• El poble és savi: Cocentaina, Festes i actualitat • Aquesta quinzena ens hem desplaçat a Cocentaina per parlar amb els seus veïns i veïnes... parlem amb Pepa

Aquesta quinzena ens hem desplaçat a Cocentaina per parlar amb els seus veïns i veïnes. Volem conéixer l’estat d’ànim que té la gent en vespres de celebrar les seues Festes. Com les viuen, què els agrada més, què els agrada menys, quins són els seus gustos…

Aprofitem també per conéixer l’opinió del poble respecte a la gestió que està fent l’Ajuntament del poble des de les últimes eleccions municipals, que, com en totes les eleccions municipals celebrades des dels anys 80′, va eixir electe l’equip del PSOE. Preguntem al carrer per les bones i les males gestions, pel que s’ha fet i pel que queda per fer al poble.

pepa elpoble es savi cocentaina

Parlem amb Pepa veïna de Cocentaina./ lesmuntanyes.com

Pepa va nàixer en una pedania de Cocentaina, l’Alcúdia, però viu al poble. Tens ganes que arriben ja les festes, Pepa? “Sí, perquè són molt bones per al poble, per als que ens agraden més i per als que ens agraden menys”.

L’únic inconvenient que veu Pepa és el tema de la música a la nit:Perquè ho fan en un carrer arreplegat en el qual ressona molt. Ja sabem que són a soles uns dies a l’any i ens hem d’aguantar, però està prou mal. Jo m’he d’anar de casa, no puc estar. Vaig intentar insonoritzar-me les persianes però em vibra tot, fins les portes de casa, és l’únic que veig que s’en va un poc de les mans. Per el de més, que vaja tot endavant, que ho necessita el poble”.

Jo veig que va tot molt bé”

Canviant un poc de tema, com valores la gestió del poble que s’ha fet durant l’últim any? “Jo veig que va tot molt bé. Ací governa el PSOE des de fa molt temps i dins del que cab jo crec que ho fan prou bé“.

Ací a Cocentaina no teniu deute públic, és interessant perquè la majoria de pobles sí que en tenen, per exemple, Alcoi en té 25 milions… “Però perquè paguem els nostres impostos, les cases, la brossa, jo mateix tinc una casa tancada per la qual pague religiosament molts impostos”.

També hi ha moltes coses per fer en el poble, comenta Pepa, “però és normal, per exemple, hi ha ceres que estan plenes d’arbres, teleres. Fan molt bé perquè fan molt bona olor però creen molt de pol·len i creen molta al·lèrgia”.

 

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *