foradia subscriutegrat

Nit de poesia i música a la Torre de la plaja de Piles

IV Recital de Poesia i Música en Valencià que es va celebrar la nit del divendres, 4 d'agost de 2017, a la Torre de Piles. 

fotos: Jonathan Sendra Llopis./

Per quart any, s’omplí la nit de la platja a Piles de poemes, música i cançons en valencià. Una nit de versos, música i agermanen, per homenatjar els nostres poetes, músics i cantautors del País Valencià.

A la Torre de Piles, torre del segle XVI, plena d’històries d’atacs de pirates, Manel Arcos va reunir aquesta nit d’agost, a un nombrós grup de gent per celebrar el IV Recital de Poesia i Música en Valencià 2017.

Aquest recital d’identitat, van participar la Rondalla Agredolç; els cantautors Carles Enguix, Anselmo Martí i Rubén Suárez i Tinna Pla; el músic i cantautor Vicent Savall; els escriptors Joan Guerola, Pura Peris, Sico Fons, Joan-Francesc Peris i Adriana Serlik; el pintor i escultor Jere G. Cerveró; els actors Fanny Pérez, Toni Planells, Arantxa Frasquet i Jose Jordán; i els recitadors Àlex Morales, María José Pons, Fanny Miralles, Salvador Tur, Alba Díaz, Miquel Mengual, Mercè Lloret, Vicent Luna, Carme Vilanova, Vicente Morera, Carmen Mascarell, Francesc Devesa, Helena Caravaca, Albert Ferrando, Elena Bragin, Paqui Sala, Àlex Bertomeu, Àngels Puerto, Josep Bonet, María José Sanz, Rosa Cunya, Àlex Salort, Adela Belda i Diego Arcos.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *