foradia pressupostparticipatiualcoi

‘Art a casa’ al ritme de Sergi Sempere amb una versió del ‘Clapping Music’

Art&Cultura' via internet en la web lesmuntanyes.com • En aquesta nova edició en 'Art a casa' ens acompanya el músic Sergi Sempere que interpreta una versió de la peça 'Clapping Music'

El músic alcoià Sergi Sempere fa una versió de ‘Clapping Music’ de Steve Reich per a fer un xicotet homenatge a totes les persones que han estat treballant en aquests temps.

Sergi Sempere percussionista interpreta una versió de la peça ‘Clapping Music’ escrita per Steve Reich l’any 1972. Sergi Sempere aprofita aquesta melodia per tal de fer un homenatge a totes les persones que han treballat en primeria línia contra la Covid-19.

Una nova entrega de la nostra secció ‘Art a casa’ en la qual diferents artistes en conten com gaudeixen de la Cultura des de les seues cases. A més a més, Sergi també ens dóna una classe de cultura musical.

Tornem-hi! a obrir la finestra per compartir amb els diferents artistes, escriptors, pintors, músics, poetes, etc. que ens mostren aquests dies a casa el seu art.

‘Art a Casa’ un espai de cooperació per mantenir en contacte la Cultura, una idea de lesmuntanyes.com i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *