foradia mediambient

Pellikana nova cançó i videoclip anomenat ‘Prim i estirat’

Pellicana ha decidit regalar-nos un tema d’avançament que ve acompanyat d’un videoclip. Prim i estirat parla de l’estima cap al mateix poble i la seua gent. Si tot va segons l’esperat, l’Abril del 2015 tornaran a entrar a l’estudi per enregistrar nou disc.

pellicana

Per Pellikana aquest ha sigut el segon estiu que han estat presentant el  disc Desperta!, arreu del País Valencià i Catalunya. Són molts els concerts i festivals els quals han pogut participar i estan molt contents amb tot el viscut i tota la gent que ens han ajudat a tirar avant.

Prim i estirat parla de l’estima cap al mateix poble i la seua gent. Un regal que, inevitablement, volíem fer a tota la gent que ens dóna suport i aquells que treballeu dia a dia per fer del vostre poble un lloc millor.

Aquesta nova cançó ha estat produïda per David Rosell (Txarango, Els Catarres, Bramsl) i enregistrada al Sótano Estudios de Castalla.

Pel que fa al videoclip, ha estat pensat i realitzat per Amador Pérez i Luís Pérez de l’espai Coworking MeCo d’aquesta mateixa localitat. Tots tres uns grans professionals que han fet possible aquesta nova aventura.

Ara comencen a nàixer noves cançons i en Pellikana començen per dibuixar-se nous projectes de futur. Si tot va segons l’esperat, l’Abril del 2015 tornaran a entrar a l’estudi per enregistrar nou disc. I com que encara queden uns mesos, han decidit regalar-nos un tema d’avançament que ve acompanyat d’un videoclip, ha estat pensat i realitzat per Amador Pérez i Luís Pérez de l’espai Coworking MeCo d’aquesta mateixa localitat. Tots tres uns grans professionals que han fet possible aquesta nova aventura.

 


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *