foradia subscriutegrat

José Luis Seguí, alcalde d’Almudaina: “us esperem amb els braços oberts”

• Des de les últimes eleccions municipals han sigut diversos els projectes que s’han realitzat a Almudaina • Entre el 12 i el 27 d'agost, Almudaina viu la seua Setmana Cultural i les seues Festes patronals

L’alcalde d’Almudaina, José Luis Seguí Andrés, és reconegut com el més antic d’Espanya, són ja 45 els anys que porta exercint el càrrec, senyal de què el seu treball és ben vist pels veïns i veïnes del poble.

Des de les últimes eleccions municipals, que es van celebrar a maig del 2015, han sigut diversos els projectes que s’han realitzat a Almudaina, entre ells destaca l’actuació als camins, “obres d’asfalt i millora que feien falta”.

Actualment l’alcaldia del poble treballa per la millora d’una de les connexions més importants del poble amb la resta de municipis. En concret es tracta de la carretera que connecta Almudaina amb La Creu de Planes, “una millora que requereix un gran pressupost que suposarà un avanç en el trànsit i la comunicació i que estarà realitzada a finals d’any”.

Altre treball en procés és la rehabilitació de la xarxa de camins del poble, que deteriorada amb les tempestes d’aquest hivern. Per a realitzar-les, han sigut aprovades unes ajudes per part de la Diputació i per part de la Generalitat.

L’Ajuntament d’Almudaina està treballant actualment també per realitzar una sèrie de millores a l’ermita del poble, per exemple, es canviarà l’enllumenat i es millorarà la seua pujada.

Per altra banda, Almudaina va recuperar l’any passat la tradició de Les Festeres. Després de dos anys sense tradició, gràcies a Lucia, la seua mare, María i la seua tia Teresa, Almudaina enguany tindrà ampla una programació festera i setmana cultural organitzada amb l’objectiu “de fer partícip en ella a tot el poble”.

És tan gran l’esforç com l’entusiasme que Les Festeres, junt amb l’Ajuntament, han dedicat a organitzar activitats per a tots: la xocolatada popular, les 13 hores de futbol, els jocs populars per als xiquets, l’actuació del grup alcoià Ceda el Paso, el concurs de disfresses…

En aquest sentit, José Luis convida a tothom a visitar Almudainasi tenen el gust de passar uns dies de festa, els esperem amb els braços oberts”.

Font: Rodrigo Paños./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *