foradia subscriutegrat

Compromís anima al Govern a demanar ajudes obertes d’ocupació de joves

• El Ministeri de Presidència i el Fons Social Europeu han obert ajudes per al foment de l’ocupació juvenil, amb un import total de 2’4 milions d’euros • Màrius Ivorra demanarà al Govern de la ciutat que s’adherisca a les ajudes.

El Ministeri de Presidència i el Fons Social Europeu han obert ajudes per al foment de l’ocupació juvenil, amb un import total de 2’4 milions d’euros, on se subvencionen projectes fins al 92% del cost.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Màrius Ivorra, demanarà al Govern de la ciutat que s’adherisca a les ajudes.

Segons el portaveu, malgrat els esforços fets, Alcoi necessita més ajudes en aquest sentit. Per això, “el govern de Toni Francés no pot deixar escapar més diners per a formació i ocupació dels nostres joves i ha de presentar un projecte solvent i ambiciós”.

Ivorra conclou que per a Compromís la principal tasca “és generar més treball a la ciutat i sempre estem disposats a donar idees i col·laborar, i en este cas, en assabentar-nos-en de les ajudes, ho hem posat en coneixement del govern amb suficient antelació per a no perdre l’ajuda”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *