foradia cdturisme

Alcoi convocarà 9 places d’oposició lliure i 24 de promoció interna

• La intenció de l'Ajuntament és que el procés per a cobrir les places comence de forma immediata. • Segons Alberto Belda, regidor de Personal, “la nostra intenció seria poder cobrir totes les necessitats de la plantilla municipal per assegurar als ciutadans uns bons serveis públics


Alcoi convocarà 9 places d’oposició lliure i 24 de promoció interna per al 2018. Així s’ha aprovat per part de la Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alcoi.

Pel que fa a les lliures: 4 seran per a agent de Policia Local, 3 per a administratius, una per arquitecte tècnic i una per informador turístic. A més, n’hi haurà 1 plaça de torn de mobilitat (per a un altre agent de policia).

De les 24 places que es cobriran per concurs-oposició de promoció interna, 11 seran d’administratiu, 2 d’oficial de Policia Local, 5 de tècnic auxiliar de biblioteca-arxiu, i una d’auxiliar administratiu general, ajudant encarregat de jardins, ajudant de museu, encarregat-responsable de Medi Ambient, encarregat-responsable Obres i Serveis i tècnic de gestió turística.

La intenció de l’Ajuntament és que el procés per a cobrir les places comence de forma immediata. En el cas de la policia local, cal recordar que hi ha un procés de 6 places (4 per oposició lliure i 2 del torn de mobilitat) i del que ja s’ha publicat el llistat provisional d’admesos, pel que si tot es desenvolupa amb normalitat, en 2018 es podrien incorporar a la plantilla 11 agents.

Així, Alcoi està oferint totes les places que permet la llei. Segons Alberto Belda, regidor de Personal, “la nostra intenció seria poder cobrir totes les necessitats de la plantilla municipal per assegurar als ciutadans uns bons serveis públics, però hem d’acomplir l’anomenada taxa de reposició”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *