foradia subscriutegrat

Presentació de l’obra guanyadora de l’últim Premi Enric Valor

• El Govern Provincial recolza des de 1995 aquest guardó, dotat amb 20.000 euros i considerat un dels més rellevants de la Comunitat en llengua valenciana • Ja està convocada la nova edició d'aquest certamen, el termini del qual de presentació de treballs està obert fins al 30 de novembre

L’obra guanyadora de l’últim Premi Enric Valor Novel·la en Valencià ‘Vindrà la mort i tindrà els teus ulls’ d’Urbà Lozano estarà disponible en les llibreries de tot el país a partir d’aquesta setmana. El diputat de Cultura i Educació, César Augusto Asencio, ha presentat aquest matí, al costat de l’autor d’aquesta, tots els detalls d’aquest relat que reflexiona sobre la vida, l’amor i els secrets inconfessables.

En aquesta edició han concorregut un total de 19 novel·les, una més que l’any anterior; 13 procedents de la Comunitat Valenciana -una d’Alacant, nou de València i tres de Castelló-, tres de Barcelona, una de Lleida, una de Tarragona i una de Girona.

Un total de 209 pàgines componen aquesta espècie de memòries, narrades en primera persona per un metge i professor universitari jubilat que, després de tornar al seu poble després de passar molts anys a Sicília, repassa la seua vida.

César Augusto Asencio, diputat de Cultura i Educació, ha manifestat que “aquest premi és molt important per a la Diputació d’Alacant, ja que ofereix als escriptors l’oportunitat de publicar els seus treballs i serveix per a estimular i difondre la creació d’obres literàries en valencià”.

L’escriptor, Urbà Lozano ha explicat que “és una novel·la que està explicada dónes d’una òptica bastant personal del protagonista. Ell és qui pren la paraula i qui al llarg de tot el llibre va fent una espècie de dietari”.

El Govern Provincial recolza des de l’any 1995 aquest certamen literari dotat amb 20.000 euros i considerat un dels més rellevants de la Comunitat en llengua valenciana.

Finalment, César Augusto Asencio ha recordat que la Diputació d’Alacant ha convocat una nova edició del Premi Enric Valor de Novel·la en Valencià, el termini de la qual de presentació de treballs ja està obert i finalitza el pròxim 30 de novembre.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *