foradia pressupostparticipatiualcoi

DONart Gandia 2020 compta amb 17 artistes I 14 escriptores

Les seues creacions estan emmarcades en la celebració del Dia de la Dona, i estaran exposades fins al 28 de març

La nova edició del DONart 2020 compta aquest any amb la participació de 17 artistes i 14 escriptores, que han realitzat els seus treballs al voltant dels actes del 8 de març, quan es commemora el Dia de la Dona.

Aquesta mostra està organitzada pel Departament de Cultura amb col·laboració de l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Gandia i del Palau Ducal dels Borjas.

A partir de la frase ‘Laboriosament vaig anar cosint els vestits de la vida’, la comissària de la mostra, Adriana Serlik, ha proposat a 17 artistes de diferents disciplines plàstiques i 14 escriptores la creació d’una obra en record del 8 de Març, Dia internacional de la Dona.

El resultat es pot veure a partir de demà a dos espais culturals de la ciutat. D’una banda, la sala Carroç i Centelles del Palau Ducal dels Borja de Gandia, que acull les escultures i instal·lacions d’Erica Landfords, Natividad Navalón, Sara Vilar, Teresa Cháfer, Xaro Bonilla, Pilar Crespo i Salomé Cuesta. Acompanyades dels textos d’Ana Llopis, Soledad Benagues, Teresa Àlvarez Aub, Maria Teresa Espasa i Pepa Guardiola.

Per la seua banda, la Sala Tossal-UV acull instal·lacions, fotografia, dibuix i pintura de: Imma Bononat, Tetyana Karaban, Amparo Durà, Ana Amesti, Cristina Jordà, Irene Moreno, Isa Orengo, Lety Sanz, Pilar González i Sandra Díaz. I les creacions literàries de Maite Sastre, Àngels Moreno, Adriana Serlik, Marina Vallés, Verónica Pérez, Rakel Boronat, Elisa S. Temporal i Rosa Magraner.

Aquestes exposicions es podran visitar fins al dia 28 de març.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *