foradia subscriutegrat

Música, poemes i bon ambient a la III edició de la Festa Estellés de Muro

• La plaça de l'Ermita va ser l'escenari de la III edició de la Festa Estellés de Muro, amb èxit de públic i participants. • El grup Jazzmatics, que va oferir diferents versions de poemes i cançons en valencià, de Raimon, Obrint Pas, La Gossa Sorda, Sau o Aspencat.   

La plaça de l’Ermita va ser l’escenari de la III edició de la Festa Estellés de Muro, amb èxit de públic i participants. L’acte va començar amb les paraules de benvinguda del regidor de Cultura Sergi Silvestre i va ser conduït per Francesc Gisbert, president de la Coordinadora pel Valencià i professor de l’IES Serra de Mariola.

En l’apartat de recitació de poemes, van intervindre un grup d’estudiants de 2n de batxiller de l’IES Serra de Mariola, a la veu Ana Galdón, al baix Sergi Pelijero i a la guitarra Josep Penyarroja. També el poeta Joan Jordá, Mari Àngels Cerdà i Rosa Corchado. Després del tradicional sopar de germanor i cabasset, va tindre lloc l’actuació del grup Jazzmatics, que va oferir diferents versions de poemes i cançons en valencià, de Raimon, Obrint Pas, La Gossa Sorda, Sau o Aspencat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *