lasarga ajualcoipresuparticipa

Muro celebra el fi de curs del taller d’Art Especial

• Aquest taller consisteix en una teràpia a través de l’art i d’altres activitats dirigida a les persones dependents • També s’han realitzat activitats com el taller de teràpia amb gossos ensinistrats de l’Associació "Con Pelos y Señales", amb una gran acceptació

Muro ha celebrat el fi de curs del taller D’Art Especial per segon any consecutiu, amb un gran èxit d’acollida entre els participants i les seues famílies.

Aquest taller consisteix en una teràpia a través de l’art i d’altres activitats dirigida a les persones dependents, que es celebra durant tot el curs els dissabtes al Centre Social Matzem.

Els usuaris passen el matí fent activitats amb els monitors de l’Associació Babylon, i els familiars tenen una estona de respir.

Aquest any s’han incorporat nous usuaris a aquesta xicoteta gran família que conforma el taller d’Art Especial, i a més s’han realitzat noves activitats com el taller de teràpia amb gossos ensinistrats de l’Associació “Con Pelos y Señales“, amb una gran acceptació.

Aquest taller conta a més amb el suport de l’Obra Social La Caixa.

El fi de curs es va realitzar a l’exterior del Centre Social Matzem, els participants van poder gaudir d’una gimcana pirata, jocs d’aigua, el taller de teràpia amb gossos i la gran sorpresa de la visita del cantautor Andreu Valor, que va compartir la seua música, de forma desinteressada, amb tots els assistents.

La Edil Jacquelin Cerdà, responsable d’aquesta regidoria ha manifestat: “estic molt satisfeta d’aquest projecte i de com està creixent, m’agradaria agrair als monitors i als col·laboradors per la seua implicació, i que aquest taller es consolide per a sempre”.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *