foradia subscriutegrat

Augment important de participants a la cursa ‘Amb Bici per la Via Verda’

• Van haver un total de 144 inscrits, dels quals més de 90 eren d'Alcoi, important augment d'inscrits de la nostra ciutat en aquesta marxa popular • L'esmorzar i la lectura del manifest va tenir lloc a Beniarrés • Cocentaina, Muro, Gaianes i Beniarrés on anaven sumant-se més ciclistes 'Amb Bici per la Via Verda'

amb-vici-per-la-via-verda

Aquest darrer diumenge va tindre lloc una nova edició ‘Amb Bici per la Via Verda’. Van haver un total de 144 inscrits, dels quals més de 90 eren d’Alcoi, el que suposa un important augment d’inscrits de la nostra ciutat en aquesta marxa popular.

Els ciclistes van eixir d’Alcoi a les 8.30 des de la Plaça Al-Azraq, després van passar per Cocentaina, Muro, Gaianes i Beniarrés on anaven sumant-se més ciclistes a la marxa. També van eixir des de L’Orxa per unir-se a la ruta.

amb-bici-per-la-via-verda-1L’esmorzar i la lectura del manifest va tenir lloc a Beniarrés des d’on tots junts van anar fins a Vilallonga per la Via Verda del tren Alcoi-Gandia.

Aquesta activitat, reivindica la recuperació d’aquesta Via i seguir amb la reactivació del consorci en el qual estan integrats un total de 12 ajuntaments, a més de la conselleria de Medi Ambient i les diputacions d’Alacant i València.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *