foradia subscriutegrat

El Bracal de Muro inicia el curs reivindicant la construcció del col·legi

• L'inici del curs al col·legi el Bracal de Muro ve marcat per la reivindicació dels pares a Conselleria exigint la construcció del nou Bracal. • S’espera que la redacció del projecte estiga finalitzada en octubre de 2017

L’inici del curs al col·legi el Bracal de Muro ve marcat per la reivindicació dels pares a Conselleria exigint la construcció del nou Bracal. La protesta ha sigut una seguda davant de l’escola amb xiulets i una “bambollada reivindicativa”.

Aquest és el desé any consecutiu que es reivindiquen unes infraestructures dignes per als alumnes. Es fa complint la promesa feta des de l’AMPA i la regidoria d’Educació, que fins que no estiguera construïda l’escola continuarien fent actes reivindicatius per fer-se sentir, A més a més, han vist la llum les tres següents vinyetes de l’auca del Bracal fent referència als fets ocorreguts relacionats amb l’escola durant el passat curs escolar.

S’espera que la redacció del projecte estiga finalitzada en octubre de 2017 per a poder seguir el procés amb la licitació d’obra ja en novembre de 2017. Segons Conselleria, les obres podrien començar a maig de 2018.

Per altra banda, aquest any, per primera vegada, amb l’adhesió del CEIP El Montcabrer a la jornada continuada, els dos col·legis del poble de Muro faran el mateix horari, facilitant així la conciliació escolar i familiar.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *