foradia subscriutegrat

Alhambra Guitarras presenta el seu XVI Concurs Internacional de Guitarra

• Guitarristes de diferents nacionalitats vindran a Espanya per a optar a ser guanyadors del XVI Concurs Internacional de Guitarra • Un punt de trobada de la guitarra espanyola, al qual han acudit centenars de joves guitarristes

Guitarristes de diferents nacionalitats vindran a Espanya per a optar a ser guanyadors del XVI Concurs Internacional de Guitarra, patrocinat per Guitarras Alhambra, que tindrà lloc del 28 de maig al 2 de juny a València.

Un concurs que gaudeix de prestigi mundial gràcies a la importància dels seus premis, la qualitat dels concursants i la posterior promoció dels finalistes.

Un punt de trobada de la guitarra espanyola, al qual han acudit centenars de joves guitarristes durant les quasi tres dècades des de la seua primera edició, en 1990.

Els premis d’aquest concurs són un important factor que contribueix a la participació de concursants del més alt nivell. El primer d’ells consta de 14.000 euros en metàl·lic i l’enregistrament d’un CD per al segell discogràfic Naxos. També un concert de 1.000 euros i un acord exclusiu de difusió artística.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *