foradia subscriutegrat

BodAlcoy 2017 tindrà lloc al Castell de Barxell, 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre

• Un esdeveniment referent de la província que l’any passat va tindre més de 2.000 visites i que espera enguany tindre molts més. • Una jornada recreativa, amb diversitat d’activitats per a tots els públics.

Els dies 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre tindrà lloc als Salons Castell de Barxell Events la quarta Edició de BodAlcoy Feria De Novios Y Celebraciones, una fira per esdeveniments com bodes i altres celebracions.

Un esdeveniment referent de la província que l’any passat va tindre més de 2.000 visites i que espera enguany tindre molts més.

24 expositors presentaran tots els productes necessaris i facilitats per a organitzar els millors esdeveniments (bodes, aniversaris, comunions…). A més, durant aquests dies es realitzaran balls i altres activitats d’oci per a tota la família.

Els organitzadors, Xavi Martinez, Tomás Tomás i Antonio Limiñana han comentat en una roda de premsa junt amb la regidora de Comerç d’Alcoi, que han organitzat l’esdeveniment per tal que siga una jornada recreativa, amb diversitat d’activitats per a tots els públics.

Font: Redacció,./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *