foradia subscriutegrat

Alicia Rubio, de l’IES Pare Vitòria, premi a la millor oradora la Lliga de Debat

• L'alumna Alicia Rubio de l'IES Pare Vitòria, en representació de la Universitat d'Alacant, ha rebut el premi a la millor oradora • L’IES Nou Derramador d'Ibi, representant de la UMH Universidad Miguel Hernández, ha estat guardonat com a campió.

L’alumna Alicia Rubio de l’IES Pare Vitòria, en representació de la Universitat d’Alacant, ha rebut el premi a la millor oradora individual del debat de la Lliga de Debat, una competició en la qual diversos equips d’estudiants de 4t d’ESO i Batxillerat de diferents centres docents han debatut sobre un tema polèmic i d’actualitat.

Per la seua part, l’IES Nou Derramador d’Ibi, representant de la UMH Universidad Miguel Hernández, ha estat guardonat com a campió.

En total, més de 130 equips de centres de Secundària i Batxillerat han competit a les fases prèvies per arribar a la fase final de la competició que ha tingut lloc al campus català. 14 centres han sigut els seleccionats per debatre i el tema en el qual s’ha centrat l’edició d’enguany: “Els animals tenen drets?”.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2017, ha sigu organitzada per l’Escola Valenciana i de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat, amb l’objectiu de crear un espai de formació on els estudiants aprenguen a parlar en públic, a fer equip i a saber defensar un tema tant a favor com en contra, utilitzant el català com a llengua vehicular.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *