foradia subscriutegrat

Especial festes Sant Jordi d’Alcoi

• Amb molt de treball, molta dedicació, molta implicació i molta il·lusió. Així es construeixen les festes d'Alcoi • Animeu-vos a aconseguir un exemplar d'El Gratis, que molts dels nostres professionals col·laboradors volen desitjar-vos uns dies feliços.

Amb molt de treball, molta dedicació, molta implicació i molta il·lusió. Així es construeixen les festes d’Alcoi, que, com Ovidi diria, “a molts els dura un any“. Les pàgines d’El Gratis són testimoni d’això.

I ho són més aquesta 670 edició, que dediquen un espai especial entorn d’elles. El primer a destacar, l’entrevista a Sant Jordiet, a qui coneixem junt amb la seua família. També parlem amb l’autor del cartell, José Borrell; amb el director de l’Himne, Benedicto Ripoll; amb l’alcalde del municipi, Toni Francés… Resumim també les entrevistes dels capitans i els alferes.

Les pàgines centrals d’aquesta quinzena informen, a tot color, de tots els detalls dels dies grans dels Moros i Cristians amb il·lustracions i aiguaforts d’Antoni Miró.

Les festes d’Alcoi, això no obstant, no és motiu per oblidar-se dels nostres veïns dels municipis germans (tots els quals estan, per descomptat a gaudir-les). No podem oblidar que Agullent ja ha viscut les seues festes, que Banyeres prepara les seues també, que Cocentaina espera a la seua Mareta.

Però no tot són festes. N’hi ha moltes altres notícies i fets a conéixer. Entre altres, l’anàlisi que realitza Carles Cortés sobre la literatura actual valenciana i la seua última novel·la, “La vida dins dels ulls“.

Animeu-vos a aconseguir un exemplar de l’edició. Que molts dels nostres professionals col·laboradors volen felicitar-vos i desitjar-vos uns dies feliços.

Font: Editorial./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *