lasarga mediamborganica

Música, poesia i història a la presentació de la biografia novel·lada de Joan Valls

• Ester Vizcarra va destacar la rellevància del llegat de Valls, un autor que va destacar des de la poesia, el sainet fester i les col·laboracions periodístiques. • La presentació va estar amenitzada per un concert de Sofia Moltó, Josep Gadea i Juan Muñoz, que van musicar diversos poemes de Valls.


El Centre Cultural d’Alcoi va rebre la presentació de la primera biografia novel·lada de Joan Valls “Enterrreu-me amb batí i sabatilles”.

L’acte va ser conduït pel director de la biblioteca, Josep Lluís Santonja, i va comptar amb la presència de Francesc Gisbert, en representació de la Coordinadora pel Valencià, impulsora de la iniciativa, de l’editora i escriptora alcoiana Mercè Climent, de Lletra Impresa, i d’Ester Vizcarra, autora del llibre.

Ester Vizcarra va destacar la rellevància del llegat de Valls, un autor que va destacar des de la poesia, el sainet fester i les col·laboracions periodístiques. La seua biografia recorre tot el segle XX: infantesa a la II República, joventut a la Guerra Civil, formació a la postguerra.

La presentació va estar amenitzada per un concert de Sofia Moltó, Josep Gadea i Juan Muñoz, que van musicar diversos poemes de Valls.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *