foradia subscriutegrat

ADIBI organitza l’III Congrés Nacional de Malalties Rares Comunitat Valenciana

• L'III Congrés Nacional de Malalties Rares Comunitat Valenciana se celebrarà els dies 26 i 27 de Setembre 2017 al Centre Cultural Salvador Miró d'Ibi. • Aquest esdeveniment formatiu s'ha convertit en un referent a nivell nacional en el camp de les patologies poc freqüents

L’III Congrés Nacional de Malalties Rares Comunitat Valenciana se celebrarà els dies 26 i 27 de Setembre 2017 al Centre Cultural Salvador Miró d’Ibi.

El seu objectiu principal és crear un espai d’intercanvi i convivència entre afectats, familiars i pares amb fills amb ER, possibilitant l’abordatge formatiu i terapèutic, així com l’anàlisi de les diferents intervencions en malalties rares.

Aquest esdeveniment formatiu s’ha convertit en un referent a nivell nacional en el camp de les patologies poc freqüents i un punt de trobada i convivència entre afectats, familiars, estudiants i professionals, on es presenten avanços en els àmbits sanitaris, educatius, socials i assistencials.

És important donar-li continuïtat a aquest espai de treball per als professionals involucrats amb les persones afectades per una patologia poc freqüent, però especialment desitgem fomentar la xarxa de col·laboració entre organitzacions socials, departaments de responsabilitat social corporativa i estudiants, tots ells necessaris i imprescindibles per a poder abordar una millor atenció als afectats de patologies de baixa prevalença.

Sota el lema “Mostrant realitats, creant accions”, aquest fòrum compta amb el reconeixement d’Interés Sanitari en la seua aposta per la continuïtat, la visibilitat del col·lectiu i professionals que treballen en aquestes malalties.

L’Associació ADIBI vol transmetre el seu agraïment als col·laboradors pel gran esforç per a dur a terme aquest esdeveniment, igual que a tots aquells ponents i autoritats vàries, que donaran forma al congrés a través del seu treball.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *