Foradia

We Are Not Brothers estrena nou disc al Teatre Principal

• La presentació serà el dissabte 30 de setembre a les 20:00 en el Teatre Principal d'Alcoi. Una nit que donarà inici a la tercera època de la banda • En ella estaran presents els convidats especials que han col·laborat en el disc: Ana Curra, Hugo Mas i The Suicide of Western Culture.

We Are Not Brothers estrena nou disc, el seu nom és “III”. La presentació serà el dissabte 30 de setembre a les 20:00 de la vesprada en el Teatre Principal d’Alcoi.

Serà una nit que donarà inici a la tercera època de la banda (WANB 3.0), i que marcarà la línia sonora i visual de la banda i per a la qual s’ha dissenyat un espectacle audiovisual creat expressament per l’ocasió: escenografia i il·luminació pel col·lectiu madrileny Screenwarriors, visuals per l’artista multidisciplinari Martí Guillem, la participació de Kill the TV, productora especialitzada en música que immortalitzarà el concert, i el gran Oscar Streamline als comandaments tècnics.

En ella estaran presents els convidats especials que han col·laborat en el disc, que ha estat produït en The Hit-Boutique Studio a Madrid per David Kano: Ana Curra, Hugo Mas i The Suicide of Western Culture.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *