lasarga

Guanyar ha treballat 56 propostes per a un Alcoi més social, amable i pròsper

• Guanyar Alcoi ha treballat una bateria amb 56 propostes per als Pressupostos Municipals d’Alcoi del 2018. Aquestes estan basades en cinc eixos “fonamentals per revertir la situació d'estancament de la ciutat”. • "Fonamentar el canvi polític que volem, cap a un Ajuntament amb polítiques més socials, que fomente més l'ocupació de qualitat i que cree una ciutat més amable i pròspera per a tots els ciutadans"

Guanyar Alcoi ha treballat una bateria amb 56 propostes per als Pressupostos Municipals d’Alcoi del 2018. Aquestes estan basades en cinc eixos “fonamentals per revertir la situació d’estancament de la ciutat”:

  • habitatge públic,
  • recuperació de serveis privatitzats,
  • creació i dotació econòmica de la mesa d’immigració,
  • promoció econòmica i ocupació,
  • i avançar en l’autoabastiment energètic i sostenible de la ciutat.

Des de Guanyar Alcoi s’assenyala la importància d’engegar un canvi de model de gestió municipal més eficient, més just, que revertisca en la ciutadania i que aconseguisca mobilitzar l’energia de tots els alcoians i alcoianes: “canviar prioritats adaptant les partides a les necessitats reals dels ciutadans, fomentar l’ocupació i l’economia productiva de la ciutat i, fonamentalment, protegir als més desfavorits”.

La portaveu de Guanyar Estefania Blanes explica que “volíem seguir la dinàmica dels anteriors anys sent propositius i tractant de què el pressupost per al 2018 siga el més transformador, social i beneficiós possible per als ciutadans d’Alcoi“.

Estefania Blanes explica quin serà el full de ruta de Guanyar: “continuarem treballant les propostes, per donar-los major criteri tècnic dintre de les nostres possibilitats i tenint en compte que estem a l’oposició, organitzarem reunions periòdiques amb aquella gent que estiga disposada a proposar i treballar i, sobretot, tenint com a horitzó un canvi en el model de gestió públic“.

També assenyala queels canvis polítics a les institucions han de començar per canviar les prioritats polítiques, i això, en gran part, s’ha de reflectir en els Pressupostos, aleshores és una bona oportunitat per fonamentar el canvi polític que volem, cap a un Ajuntament amb polítiques més socials, que fomente més l’ocupació de qualitat i que cree una ciutat més amable i pròspera per a tots els ciutadans“.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *