lasarga ajualcoipresuparticipa

‘Chemtrails’ en Mariola

Des de fa uns anys veïns de diverses poblacions de la comarca, des d'Alcoi fins Bocairent passant per Banyeres, Cocentaina i Muro, s'han fet eco (...) Entre els principals motius que assenyalen els conspiranoïcs que tenen per a fumigar-nos solen ser: alterar el ADN, propagar malalties com la legionel·la (...) La modificació del clima, un somni per a l'ésser humà, té els seus riscos i esperem no ser nosaltres els que paguem les conseqüències.

IMG_2810Una servidora no es considera especial amant de les teories conspiranoïques encara que, sols de vegades, poden acostar-se a la veritat més d’allò que pensem.

Una de les teories preferides és la dels ‘chemtrails’ o esteles químiques que defenen que algunes de les esteles que veiem que els avions deixen al cel no són esteles de condensació produïdes pel normal funcionament de l’aparell o cirres (uns tipus de núvols d’aspecte similar) sinó productes químics llençat a l’atmosfera.

L’ús d’avions per a fumigar està documentat històricament no sols per a productes fitosanitaris dirigits a cultius sinó també per evitar que ploga (a les Olimpíades de Beijing es va utilitzar) i també el seu ús militar contra forces enemigues.

La diferència entre una estela de condensació (vapor d’aigua) i una química bàsicament està en que l’última roman més temps en el cel i si bé quan apareix és fina i ben delineada amb el temps s’expandeix confonent-se amb núvols. També solen aparéixer formant una quadrícula i no com a línies aleatòries com sol passar quan són avions normals.

Des de fa uns anys veïns de diverses poblacions de la comarca, des d’Alcoi fins Bocairent passant per Banyeres, Cocentaina i Muro, s’han fet eco de que sobre les 9.30-10.30h del matí passa un o dos avions i deixen esteles sospitoses per tota la zona de Mariola i fins la Font Roja. De fet, alguns ho han comunicat als ajuntaments respectius que han reaccionat tractant a la persona de boja.

Però la qüestió és, com a mínim, per a plantejar-se-la. Un veí acaba de realitzar al cor de Mariola un anàlisi de terra i ha obtingut sospitosos nivells d’alumini i sobretot TITANI!!!

Entre els principals motius que assenyalen els conspiranoïcs que tenen per a fumigar-nos solen ser: alterar el ADN, propagar malalties com la legionel·la, esterilitzar, i per descomptat… modificar el clima i causar sequeres.

Se sap que grans productors de panis i vinya han alterat el clima mitjançant fumigacions per assegurar-se uns millors cultius.

chemtrails alcoi

I és que la coneguda com geoingenieria acaba de deixar de costat el món conspiranoíc per a començar a entrar en la ciència civil. Amb estudis i experiments fiables ha estat durant molt de temps ficada dins del món militar amb resultats sorprenents (encara que no sempre fiables) i ara comença a ser utilitzada també pels governs per a detindre (o provocar?) tempestes. La modificació del clima, un somni per a l’ésser humà, té els seus riscos i esperem no ser nosaltres els que paguem les conseqüències.

Font: Ester Jordà./ @soc_arcaris


6 Responses to ‘Chemtrails’ en Mariola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *