foradia cdturisme

‘Chemtrails’ en Mariola

Des de fa uns anys veïns de diverses poblacions de la comarca, des d'Alcoi fins Bocairent passant per Banyeres, Cocentaina i Muro, s'han fet eco (...) Entre els principals motius que assenyalen els conspiranoïcs que tenen per a fumigar-nos solen ser: alterar el ADN, propagar malalties com la legionel·la (...) La modificació del clima, un somni per a l'ésser humà, té els seus riscos i esperem no ser nosaltres els que paguem les conseqüències.

IMG_2810Una servidora no es considera especial amant de les teories conspiranoïques encara que, sols de vegades, poden acostar-se a la veritat més d’allò que pensem.

Una de les teories preferides és la dels ‘chemtrails’ o esteles químiques que defenen que algunes de les esteles que veiem que els avions deixen al cel no són esteles de condensació produïdes pel normal funcionament de l’aparell o cirres (uns tipus de núvols d’aspecte similar) sinó productes químics llençat a l’atmosfera.

L’ús d’avions per a fumigar està documentat històricament no sols per a productes fitosanitaris dirigits a cultius sinó també per evitar que ploga (a les Olimpíades de Beijing es va utilitzar) i també el seu ús militar contra forces enemigues.

La diferència entre una estela de condensació (vapor d’aigua) i una química bàsicament està en que l’última roman més temps en el cel i si bé quan apareix és fina i ben delineada amb el temps s’expandeix confonent-se amb núvols. També solen aparéixer formant una quadrícula i no com a línies aleatòries com sol passar quan són avions normals.

Des de fa uns anys veïns de diverses poblacions de la comarca, des d’Alcoi fins Bocairent passant per Banyeres, Cocentaina i Muro, s’han fet eco de que sobre les 9.30-10.30h del matí passa un o dos avions i deixen esteles sospitoses per tota la zona de Mariola i fins la Font Roja. De fet, alguns ho han comunicat als ajuntaments respectius que han reaccionat tractant a la persona de boja.

Però la qüestió és, com a mínim, per a plantejar-se-la. Un veí acaba de realitzar al cor de Mariola un anàlisi de terra i ha obtingut sospitosos nivells d’alumini i sobretot TITANI!!!

Entre els principals motius que assenyalen els conspiranoïcs que tenen per a fumigar-nos solen ser: alterar el ADN, propagar malalties com la legionel·la, esterilitzar, i per descomptat… modificar el clima i causar sequeres.

Se sap que grans productors de panis i vinya han alterat el clima mitjançant fumigacions per assegurar-se uns millors cultius.

chemtrails alcoi

I és que la coneguda com geoingenieria acaba de deixar de costat el món conspiranoíc per a començar a entrar en la ciència civil. Amb estudis i experiments fiables ha estat durant molt de temps ficada dins del món militar amb resultats sorprenents (encara que no sempre fiables) i ara comença a ser utilitzada també pels governs per a detindre (o provocar?) tempestes. La modificació del clima, un somni per a l’ésser humà, té els seus riscos i esperem no ser nosaltres els que paguem les conseqüències.

Font: Ester Jordà./ @soc_arcaris


6 Responses to ‘Chemtrails’ en Mariola

 1. David ha dit:

  Si aportas datos y pruebas que relacionen los dos hechos (tierras contaminadas y paso de los aviones “fumigadores”) tal vez resulte todo más creíble.

  Si se han realizado pruebas deberían poder ser consultadas por todos. Pero que estas muestren niveles altos en ciertos metales no significa que ambos hechos tengan que estar relacionados. Lo cual no quita que parte de toda esta historia tenga un trasfondo real, pero no necesariamente tenga que ser por temas tan fantasiosos como aviones que viajan a grandes alturas. Sólo hay que leer un poco al respecto.

  Es un placer saber que hay gente de la zona que le apasionan estos temas.

  Un saludo,

 2. Juan ha dit:

  Fantasiosos aviones?? No los ves?? Mirar al cielo por favor.
  Si quieres te paso unas fotos y videos que he hecho hoy mismo.

 3. Juan ha dit:

  Fantasiosos aviones?? No los ves?? Mirar al cielo por favor.
  Si quieres te paso unas fotos y videos que he hecho hoy mismo.
  Precisamente la foto de este articulo no es de las mejores ni muy convincente, alguien puede pensar que son nubes. Pero si mirais el cielo, veréis como pasan haciendo extrañas trayectorias, y como de difuminan poco a poco esas lineas…

 4. Ximo ha dit:

  Les fumigaciones són una evidència: no cal ser una llumera per a adonar-se’n, només mirar el cel amb regularitat i pensar una miqueta.

  Van començar a les ciutats fa anys, i ara ja és tot el territori.

  El que passa ara és que ara hi ha més gent que guaita el cel. I com han abusat tant, estem més desperts. A denunciar-ho.

  I gràcies a Ester Jordà, per donar-ho a conéixer.

 5. Rafa ha dit:

  Aci a L Vall d?Albaida i a la Costera,´rácticamente totes les diez es veuen chemtrails en “rejilla” que cobreixen tot ewl cel i fa molts mesos que no plou.
  No hi ha ningún partit que ens assegure que s’ocuparà d’averiguar que passa?
  No tenin forces aeries que puguen interceptar algún d’eixos avions en el espacio aeri nostre, arreplegar mostres e identificarlo??

 6. Vito ha dit:

  Conspiraciones aparte, sólo necesitas tener ojos y un poco de inteligencia para darte cuenta de que esas estelas no son naturales, no las producen los aviones por condensación y desde luego no son nubes. Ahora, pregúntate qué son y con qué finalidad las sueltan en nuestros cielos todos los días por la mañana y por la noche…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *