Foradia subscriutegrat

Temes candents: la situació d’Alcoi, el sector tèxtil, manipulació informativa, Catalunya…

• Com cada quinzena, per a elaborar l’edició d'El Gratis, partim de temes d’interés públic i temes candents. A continuació us resumim alguns dels quals en tractem aquesta: la situació d’Alcoi, el sector tèxtil, manipulació informativa, Catalunya, bodes i celebracions, assessorament fiscal...

Com cada quinzena, per a elaborar l’edició d’El Gratis, partim de temes d’interés públic i temes candents. A continuació us resumim alguns dels quals en tractem aquesta.

Segons les xifres més actuals, el sector del tèxtil en les nostres comarques està vivint un augment de les vendes, i en especial en l’àmbit de l’exportació. En aquesta quinzena, aprofitant la fira Home Textils de Madrid, hem preparat un especial sobre el sector per a comprendre la seua actualitat.

El conflicte català està travessat l’agenda mediàtica del Regne d’Espanya. N’hi ha diversitat d’opinions al respecte. Per a conéixer algunes, hem eixit al carrer a preguntar als nostres veïns i veïnes.

Entre altres entrevistats, hem parlat amb l’executiva de Compromís Alcoi. A soles us avancem un titular “Alcoi està completament abandonat, està fet un desastre”.

Que hi ha mitjans de comunicació que utilitzen el seu poder per a manipular l’opinió pública no és cap secret. Però no tothom coneix l’informe que ha realitzat recentment el consell de TVE denunciant manipulacions concretes…

A banda d’aquests temes, de les notícies més rellevants del moment, i al catàleg conformat amb els millors comerços i serveis de la zona (als quals no podem deixar de donar-los les gràcies), hem configurat dos guies per a ajudar als nostres lectors: per una banda, una guia sobre celebracions i esdeveniments, no a soles per a organitzar els millors, sinó per a vestir ben guapes i guapos. Per altra banda, us posem en contacte amb els millors professionals de la zona perquè us resolguen les vostres necessitats fiscals, comptables i administratives.

Si vols un exemplar del periòdic El Gratis de la segona quinzena de setembre, a soles has de passar per una papereria i demanar-ho, per un euro; o visitar un comerç col·laborador (o inclús la nostra oficina) i emportar-te’n un.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *