foradia subscriutegrat

Gaizka Porras, primer en el rànquing nacional de la seua categoria de judo

• El Judo Club Alcoi va acudir amb Gaizka Porras i Iker Gomez a una de les competicions més importants del panorama nacional de judo, el Villa d’Aviles • Gaizka Porras es col·loca primer en el rànquing nacional de la seua categoria

El Judo Club Alcoi va acudir amb Gaizka Porras i Iker Gomez a una de les competicions més importants del panorama nacional de judo, el Villa d’Aviles, amb més de 500 participants en la categoria cadet i 1600 sumant totes les categories.

Iker a la categoria de -60 kg, on hi havia 82 competidors, va resoldre a la perfecció el primer combat, però en el segon un descuit el va eliminar de la competició. Així i tot va demostrant una millora que el fa progressar.

Gaizka Porras, amb 61 participants en la seua categoria, va anar resolent per la puntuació màxima els seus combats fins a arribar a la final, on es va enfrontar amb un portugués que no va poder superar, perdent per la mínima. Amb aquest resultat Gaizka es col·loca primer en el rànquing nacional de la seua categoria.

Cal destacar que Gaizka ha sigut convocat per la Selecció València per a participar en un torneig internacional en Eslovènia i a un posterior entrenament amb els equips nacionals participants.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *