foradia pressupostparticipatiualcoi

“El nou servei de recollida de brossa d’Alcoi ha estat ple d’incerteses, fets estranys i opacitat”

• Guanyar Alcoi denuncia un moviment del funcionariat de l’Ajuntament d’Alcoi per part del Govern del PSOE que “està acomplint i responent a uns interessos personals i partidistes difícils d’entendre des d’una òptica de l’ètica política i del servei al ciutadà”


Guanyar Alcoi denuncia un moviment del funcionariat de l’Ajuntament d’Alcoi per part del Govern del PSOE que “està acomplint i responent a uns interessos personals i partidistes difícils d’entendre des d’una òptica de l’ètica política i del servei al ciutadà”.

Ho ha fet mitjançant un article d’opinió del seu coportaveuPablo González, en el qual comunica que s’ha canviat el cap de departament de Medi Ambient a un funcionari “que no està capacitat per valorar els plecs de condicions de la recollida de brossa i neteja viària (el contracte més costós i important de l’Ajuntament d’Alcoi)”.
Es tracta de l’exregidor del PSOE a Alcoi Carles Samper, enginyer mecànic i, fins ara, capatàs del mateix departament.

Aquest moviment es produeixen el moment més important per al Departament de Medi Ambient i davant la licitació del servei públic més costós de l’Ajuntament (4,5 milions d’euros/any)”.

Així, Carles Samper serà l’encarregat de la licitació de la recollida de brossa i neteja viària, on s’han presentat un total de 8 empreses. Però, per a donar-li suport a aquesta tasca, l’Ajuntament ha contractat una empresa privada que facilitarà i ordenarà la informació de la licitació, perquè siga finalment Samper qui valore els precs de condicions. Aquest servei privat, en principi innecessari, costarà 16.788,75 € “que haurem de pagar tots els ciutadans d’Alcoi”. És a dir, “es busca donar-li suport al senyor Samper mitjançant una empresa de Valladolid contractada a dit”.

Tal com alerta l’article de Pablo González, “ja anem denunciant des de 2016 que el procés per a licitar el nou servei de recollida de brossa i neteja viària ha estat ple d’incerteses, fets estranys i opacitat”.

A més, des de Guanyar pensen que aquest moviment pot estar vinculat “a un altre clavegueram que, sospitem, es culminarà amb la privatització del servei d’aigua, de nou”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *