foradia subscriutegrat

Juan José Tortajada llegirà el Privilegi de la Fira de Tots Sants 2017

• El lletrat contestà Juan José Tortajada serà la persona encarregada de llegir el Privilegi que donarà inici a la Fira de Tots Sants 2017. • “Serà un moment molt emocionant i segur que estaré molt nerviós, al costat de les autoritats i amb tota la gent mirant des de baix", afirma el protagonista.

El lletrat contestà Juan José Tortajada serà la persona encarregada de llegir el Privilegi que donarà inici a la Fira de Tots Sants 2017. Tortajada és actualment president del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats de la Comunitat Valenciana i conseller del Consell General de l’Advocacia Espanyola, representa a més de 20.000 col·legiats de nord a sud de la Comunitat Valenciana.

Juanjo Tortajada es va mostrar molt sorprés després de rebre la telefonada de la regidora de Fira Mariona Carbonell anunciant-li la seua designació: “és un honor i no m’ho esperava per a res”, apuntava, “m’ha sorprés especialment la importància que la societat civil li dóna a un càrrec de l’àmbit jurídic com el meu”.

La relació de Tortajada amb la Fira de Tots Sants de Cocentaina s’allarga fins al que arriba la seua memòria: “la Fira sempre ha tingut una forta presència en la meua vida, recorde ‘firar’ als meus fills, anar amb ells a les ‘rodetes’, l’esmorzar a la filà. És un esdeveniment molt gran per a Cocentaina i jo sempre l’he viscuda plenament”.

A més, l’advocat contestà afirma sentir-se molt nerviós quan pensa en el moment de pujar a la balconada del Palau Comtal a llegir el Privilegi de Pere IV mitjançant el qual atorgava a la vil·la de Cocentaina els drets per organitzar una Fira.

Serà un moment molt emocionant i segur que estaré molt nerviós, al costat de les autoritats i amb tota la gent mirant des de baix. Però es tracta de mantenir la tranquil·litat, llegir amb calma i fer tot el possible perquè la gent entenga el que vol significar el Privilegi”, afirmava el protagonista.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *