Foradia subscriutegrat

Aprovades propostes de Compromís: tràmits ocupacionals, neteja d’abocadors i servei d’autobús

• El Plenari celebrat el 25 de setembre a Alcoi, entre altres assumptes, ha aprovat tres propostes que va presentar Compromís: l’homologació d'aules per a Tallers ocupacionals, la neteja dels abocadors il·legals al centre de la ciutat, i l’estudi d’ampliació d’autobusos als estudiants d’Alcoi.


El Plenari celebrat el 25 de setembre a Alcoi, entre altres assumptes, ha aprovat tres propostes que va presentar Compromís: l’homologació d’aules per a Tallers ocupacionals, la neteja dels abocadors il·legals al centre de la ciutat, i l’estudi d’ampliació d’autobusos als estudiants d’Alcoi.

Homologació aules per a Tallers ocupacionals

Es va acceptar el prec on Compromís demanava que s’accelerara l’homologació d’aules al Centre Cervantes Jove. El regidor Manolo Gomícia va assegurar inclús que en un parell de mesos les obres estarien en marxa: “estem satisfets de veure que ja comencem a veure moviment respecte a un tema que afecta els aturats de la nostra ciutat, i estarem pendents que el govern complisca la seua paraula”.

Neteja dels abocadors il·legals al centre de la ciutat

Des de la formació s’han denunciat els abocadors il·legals que hi ha a Alcoi, segons comenta Màrius Ivorra: “sembla que el govern fa els ulls grossos i els del riu Molinar al bell mig del centre de la ciutat no sols són antiestètics, a més a més, són insalubres doncs hi ha brossa domèstica acumulada en grans quantitats prop dels habitatges i poden aparéixer problemes sanitaris i medi ambientals per contaminació”.

Per altra banda, Màrius comenta que el responsable de la regidoria va assegurar “que prendrien accions per a la neteja d’aquestes zones, tot i que esperem que també prenga mesures per a mantenir aquelles zones netes i que no torne a acumular-se la brossa”.

Reforç d’autobús al Pare Vitòria

Respecte als problemes que ha denunciat recentment Compromís sobre el servei d’autobusos per als estudiants del Pare Vitòria, Compromís va presentar un prec demanant l’estudi de l’ampliació del servei a altres centres formatius, que el regidor d’Educació, Alberto Belda, va acceptar “i es va comprometre a estudiar-ho amb el centre implicat”.

El portaveu de Compromís a l’ajuntament Màrius Ivorra ha manifestat la seua satisfacció “per l’acceptació dels nostres precs per part del Govern de Toni Francés”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *