Foradia subscriutegrat

Estratègies per la millora i l’especialització del turisme d’interior a Alcoi

• Una de les conclusions extretes després de la trobada ha sigut la necessitat de treballar amb productes dissenyats expressament per a cada tipus de client • El 90% dels clients provenen de la mateixa Comunitat Valenciana

Alcoi ha celebrat una jornada enfocada a millorar la comunicació i la comercialització del producte turístic d’interior. Ha estat presidida per la directora general de Turisme, Raquel Huete, la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi, Lorena Zamorano, juntament amb Indira Amaya, gerent de Masia La Mota, un dels establiments associats al club Temps.

L’objectiu de la jornada, a la qual han assistit empresaris, emprenedors, professionals, representants institucionals i tècnics del sector turístic d’interior, ha sigut facilitar als assistents estratègies de treball professionals per a millorar la comercialització de les seues empreses, productes i destinacions turístiques.

Una de les conclusions extretes després de la trobada ha sigut la necessitat de treballar amb productes dissenyats expressament per a cada tipus de client: “Ja no existeix més el producte hotel, o allotjament o restaurant sense més, cal pensar en productes a mesura per al teu client final, i per a açò cal conéixer bé al client”, han comentat durant la taula redona.

Les empreses i destinacions necessiten evolucionar i pensar en el client final. No existeix un client d’interior, sinó molts. Des de l’amant de la naturalesa, a qui viatja en família, l’amant de la cuina orgànica o del ioga, i cada establiment o destinació ha de conéixer qui és el seu client i enfocar-se cap a ell”, s’han assenyalat.

Una de les dades a tenir en compte per al turisme d’interior és, per exemple, que el 90% dels clients provenen de la mateixa Comunitat Valenciana pel que una campanya de publicitat en aquesta zona donarà millors resultats que fora d’ella.

A més, s’ha destacat la necessitat de “vendre valor diferencial, de conéixer els punts forts de cada producte turístic d’interior, treballar conjuntament entre els diferents actors de la destinació (hotels, restaurants i experiències) i, si és possible, ser competitiu en el preu.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *