foradia subscriutegrat

Carmen: “PP i el PSOE ja ens han demostrat el que són”

• El poble és savi: eleccions generals 20 desembre • Volem conéixer l’opinió que tenen els veïns i veïnes d’Alcoi al respecte, anem a veure que ens conta Carmen

Poques setmanes abans de les eleccions generals, volem conéixer els arguments que esgrimeixen els nostres veïns i veïnes respecte a les diferents opcions polítiques que se’ns plantegen per al 20-D. Quines són les seues preferències i animadversions.

Els reptes que el nostre país té davant són apressants: l’atur massiu, la pobresa i la exclusió social, la precarietat laboral, el conflicte català, el terrorisme, la desigualtat…

  • Quines són les mesures més apropiades per tal de resoldre aquests conflictes?
  • Quins partits seran capaços de fer front a aquests problemes de la millor de les maneres? Ens contesten els nostres veïns.
carmen el poble es savi alcoi

Parlem amb Carmen./ lesmuntanyes.com

El que han fet a París no hi ha dret. I esperem que no vinguen cap ací”

Hola Carmen. Creus que les pròximes eleccions generals seran importants per al futur del país o que seran unes més? “Per a mi unes més, no m’agrada res el que veig. I si no canvia, no m’agrada res el que vindrà”. Tens preferència per algun partit concret en especial? “Ciudadanos és el que més m’agrada. Jo crec que faran més que el PP i el PSOE, que ja ens han demostrat el que són”. I quin és el partit que menys t’agrada? El que menys, el PSOE. I Pablo Iglesias pitjor encara: es creu que ho sap tot i no sap res, vol arreglar el món però no pot”.

Des del teu punt de vista, creus que Ciudadanos serà capaç d’enfrontar els reptes que tenim plantejats? Per exemple respecte al terrorisme internacional, l’opció de Rivera és intervindré militarment a Síria i els països del voltant. Creus que és la millor opció? “Sí, cal anar a totes: i si cal anar, vaig jo mateixa. El que han fet a París no hi ha dret. I esperem que no vinguen cap ací”.

Respecte al conflicte territorial, la postura de Ciudadanos és forta, volen imposar un criteri sense cap tipus de diàleg. Creus que està adoptant la millor postura per tal de resoldre el problema? Crec que sí.

I respecte al problema de l’atur, creus que seran capaços de millorar la situació? “Jo espere que sí, perquè després potser no fan res, ja vorem”. Per combatre el problema Ciudadanos planteja el contracte únic, no sé si el coneixes?No. Volen que hi haja a soles un tipus de contracte laboral, que segons ells seria indefinit, però els crítics diuen que significaria igualar a la baixa tots els contractes, precaritzar-los. Per intentar-ho no serà: si no ho intentem, no ho sabem”.

Font: Rodrigo Paños./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *