foradia ivace

Noves excavacions a El Castellar per obtenir informació de l’antic poblat medieval

• Noves excavacions a El Castellar d’Alcoi per obtenir més informació sobre l’antic poblat fortificat medieval que va estar allí ubicat • Els interessats a conéixer l'estat de la investigació i les particularitats de l'emplaçament podran participar el dissabte 19 de maig en una ruta


Noves excavacions a El Castellar d’Alcoi per obtenir més informació sobre l’antic poblat fortificat medieval que va estar allí ubicat. El projecte de recerca arqueològica va ser impulsat pel Museu Arqueològic Municipal Camilo Visedo Moltó l’any 2016, i que a més compta amb la coordinació de l’arqueòleg Germán Pérez Botí.

El projecte ha iniciat la seua tercera campanya d’excavacions. Els interessats a conéixer l’estat de la investigació i les particularitats de l’emplaçament podran participar el dissabte 19 de maig en una ruta per El Castellar, activitat convocada per la direcció del Parc Natural de la Serra de Mariola.

La campanya preparatòria tindrà la seua continuïtat fins a finals del mes de juliol, i en ella participaran diversos arqueòlegs i estudiants de la Universitat d’Alacant.

Font: Redacció./


upvalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *