foradia subscriutegrat

Obert el termini de presentació de propostes per als pressupostos participatius d’Alcoi

• El pressupost d’enguany, igual que anys anteriors, serà de 400.000 €. • Es poden presentar propostes a través d’Internet o d’urnes físiques

El procés per arreplegar propostes per als pressupostos participatius de la nostra ciutat ja ha començat. El pressupost d’enguany, igual que anys anteriors, serà de 400.000 €.

Es poden presentar propostes a través d’Internet (en apuest enllaç) o d’urnes físiques a les biblioteques, l’oficina d’Informació de l’Ajuntament, l’oficina de Participació Ciutadana i el Complex Eduardo Latorre que durarà fins al 22 d’octubre.

El dissabte van començar les reunions amb una assemblea l’Àgora i també s’han realitzat ja dels tallers amb col·lectius per a explicar com presentar propostes als pressupostos participatius. Turisme, institucions de la ciutat, associacions de veïns, medi ambient, culturals, entitats socials, i ahir, a l’Àgora i amb les diferents entitats religioses de la ciutat.

Avui dijous 5 d’octubre hi haurà també una específica per a les entitats esportives al Centre d’Esports. Aquestes reunions més específiques aniran produint-se al llarg dels pròxims dies i en total se superaran la desena de tallers presencials.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *