foradia subscriutegrat

El CLIA es reuneix amb l’alcalde amb propostes de millora per a Alcoi

• El Consell Local de la Infància i l’adolescència d'Alcoi, CLIA, ha dut una carta a l’alcalde amb les seues peticions de millora per a la ciutat • El CLIA, està conformat per 36 alumnes, tots escollits pel mateix alumnat dels 17 centres adherits a la iniciativa

El Consell Local de la Infància i l’adolescència d’Alcoi, CLIA, ha dut una carta a l’alcalde amb les seues peticions de millora per a la ciutat. El CLIA es va constituir recentment a Alcoi, i amb ell la possibilitat per als més joves d’opinar i decidir sobre les importants qüestions que afecten la ciutat. Durant la visita a l’alcalde, els representants local de la ciutat han aprofitat per fer propostes i preguntes.

El CLIA, està conformat per 36 alumnes, tots escollits pel mateix alumnat dels centres adherits a la iniciativa. Concretament hi ha un representant de cinqué de primària per cada col·legi públic; un de primer i tercer d’ESO per cada institut; i per cada centre concertat hi ha un representant de cinqué de primària, un de primer d’ESO, i un altre de tercer d’ESO.

En total son 17 els centres escolar amb representació al CLIA: quatre públics (Horta Major, Miguel Hernández, Romeral i Sant Vicent), nou concertats (La Presentació, Josep Arnauda, La Salle, Sagrada Família, Salesians Joan XXIII, Salesians Sant Vicent Ferrer, Sant Roc, Sant Vicent de Paül i Santa Anna) tres instituts (Andreu Sempere, Cotes Baixes i Pare Vitòria), i un centre d’educació especial (Tomàs Llàcer).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *