foradia camaraalcoi

Presentació llista autonómica ‘Clar que Podem’ d’Antonio Montiel

Clar que Podem equip Antonio Montiel en l’Antiga Escola Industrial (Edifici Viaducte) a les 20:00h. divendres 27 de març • Aprofitem per a recordar que el procés de votacions a les primàries obertes comença el dimecres 25 i acabarà el 29

mitin podem clarDivendres 27 de març tindrà lloc la presentació de la llista autonòmica Clar que Podem equip Antonio Montiel en l’Antiga Escola Industrial (Edifici Viaducte) a les 20:00.

Entre els ponents estaran Antonio Montiel, actual Secretari autonòmic Podem, advocat i professor universitari de Ciències Polítiques; Llum Quiñonero, periodista, escriptora i activista de diferents moviments socials; i José Francisco Almería, membre directiu de la Federació de Societats Musicals per la Comunitat Valenciana a més dels membres de Podem Alcoi Rodrigo Paños,  Noelia Olivares i Sonia  Calderón.

Aprofitem per a recordar que el procés de votacions a les primàries obertes comença el dimecres 25 i acabarà el 29. Durant aquestos dies tot interessat en el projecte Podem pot participar en l’elecció dels seus candidats a través de la pàgina http://primarias.podemos.info/candidaturas/?c_08


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *