Foradia subscriutegrat

El Cros Popular del 9 d’octubre es fa solidari i ompli els carrers de Muro

• Un any més el Cros Popular del 9 d'octubre ha omplit els carrers del poble de Muro • Enguany la tradicional cursa ha tingut caràcter solidari, sent l'agrupació de Creu Roja la destinatària final.

Un any més el Cros Popular del 9 d’octubre ha omplit els carrers del poble de Muro. Enguany la tradicional cursa ha tingut caràcter solidari, sent l’agrupació de Creu Roja la destinatària final.

Amb una Plaça Matzem de gom a gom, tots els participants ( mares, pares, iaios, xiquets) han gaudit d’un dia esplèndid per a la pràctica de l’esport, amb un gran ambient d’harmonia i companyonia.

La jornada reivindicativa s’ha desenvolupat en germanor i amb una alta participació (unes 1.800 samarretes repartides) , en aquest dia tan assenyalat per als valencians, creant una atmosfera fabulosa per a gaudir de l’esport amb família i amics.

El regidor d’Esports de Muro Kike Pascual vol agrair al poble de Muro “perqué ha demostrat que és un poble solidari, fent entrega abans de la cursa de centenars de quilos de menjar, productes per a la llar, i altres tipus de materials, donant una lliçó d’empatia i compromís amb la gent que realment ho necessita.

No voldria deixar de banda la inestimable col·laboració dels voluntaris de Creu Roja, dels xics i xiques del T’Avalem Jove, a més de la gent de Protecció Civil i la Policia Local, ja que sense la seua ajuda no haguera pogut desenvolupar-se l’activitat amb rigor i sentit comú , conclou el regidor.

Cal destacar que amb vista de la notable acceptació, la regidoria es planteja continuar amb aquest format, donant entrada a diferents ONG’s que tinguen com a propòsit l’ajuda i col·laboració amb els col·lectius més desfavorits de la societat.

Font: Redaccio./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *