foradia cdturisme

V Cursa Solidària del Dia de la Dona de Muro en benefici d’ASPROMIN

• Més de 1.300 participants en la V Cursa Solidària del Dia de la Dona i a la festa prèvia, on les participants van poder gaudir d’un escalfament amb zumba • Els beneficis han anat destinats íntegrament a una associació sense ànim de lucre, l'Associació pro Minusvàlids Psíquics d’Alcoi (ASPROMIN)


Més de 1.300 participants en la V Cursa Solidària del Dia de la Dona i a la festa prèvia, on les participants van poder gaudir d’un escalfament amb zumba amb la col·laboració dels Ballets Locals de Ahinoa Font, Elena Tudela i Mapi Moltó.

Els beneficis derivats de les inscripcions, col·laboracions i donacions han anat destinats íntegrament a una associació sense ànim de lucre, l’Associació pro Minusvàlids Psíquics d’Alcoi (ASPROMIN) per donar suport al seu treball amb les persones minusvàlides psíquiques.

Segons ASPROMIN, la donació serà destinada a renovar l’equipació esportiva de l’entitat a més de dotar d’una nova llitera de fisioteràpia.

Aquest esdeveniment esportiu solidari compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Muro i el suport dels patrocinadors principals de la prova; L’Obra Social la Caixa, Visauto Mercedes, Unión Alcoyana, Domenech Hermanos, i la Excma. Diputació Provincial d’Alacant, així com un nombrós nombre de comerços locals que any enrere any participen d’aquest esdeveniment.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *