foradia subscriutegrat

Jordi Martínez sobre les obres del Pont Sant Jordi: “Alcoi es veurà beneficiat”

• Jordi Martínez: “esperem que tot vaja bé i que no isca res estrany” • “Les obres finalitzaran a finals d’agost i Alcoi es veurà beneficiat per les millores"

Està en marxa la reforma del Pont de Sant Jordi d’Alcoi. Van començar abans de juliol i s’estima que acabaran abans de començar el curs escolar en setembre.

Les obres, molt necessàries pel que indiquen els experts, consisteixen en l’eliminació dels ampits, també es faran les voreres més amples i accessibles, es passarà a tindre dos carrils i es tornarà a asfaltar, després de llevar l’asfalt que hi ha en l’actualitat. El pressupost per l’actuació és de 280.000 euros.

Volem conéixer més dades de la mà del regidor d’Obres de l’Ajuntament d’Alcoi, Jordi Martínez

El dilluns 26 de juliol l’Ajuntament va procedir al tancament del Pont de Sant Jordi per a continuar les obres de reforma i manteniment que en ell estan duent-se a terme.

Segons comenta el regidor d’Obres, Jordi Martínez, la reforma del Pont exigeix que s’alcen les voreres i la superfície del tauler per tal de restaurar o millorar l’estructura metàl·lica principal de la construcció: “esperem que tot vaja bé i que no isca res estrany”.

Respecte als canvis en la senyalització i el trànsit, Jordi comenta que de moment “no s’ha presentat cap problema i el trànsit està sent normal i fluid”. Aquesta època de l’any, en la qual el trànsit és prou baix, facilita els canvis que s’han fet, per aquest motiu la reforma es realitza ara.

Si tot ix com han previst els estudis tècnics, comenta Jordi, “les obres finalitzaran a finals d’agost i Alcoi es veurà beneficiat per les millores, tant per l’estat del Pont com per la imatge que genera aquest de la ciutat”.

Font: Rodrigo Paños./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *