foradia cinealzamorat

El director de l’himne de festes d’Alcoi 2018 serà Benedicto Ripoll Martínez

• Benedicto Ripoll Martínez pertany a una saga de músics; fill de l'impulsor de la dolçaina a Alcoi •Ha rebut distincions i agraïments de diverses entitats culturals i festeres iberudes, sent destacable el seu nomenament com a Director Honorífic de la Unió Musical d'Ibi en 1996

Ja són públics els dos protagonistes més importants de les pròximes festes de Moros i Cristians 2018. L’autor del cartell del 2017 serà l’artista José Borrell Egea; i el director de l’Himne de Festes serà el músic Benedicto Ripoll Martínez.

Benedicto Ripoll Martínez pertany a una saga de músics; fill de l’impulsor de la dolçaina a Alcoi. Per altra banda, ha estat mestre de diferents músics que ja han dirigit l’himne com Rafael Mullor o José Almeria, pertanyent a la Unió Musical.

Ha sigut, d’entre altres, mestre de directors de l’himne de festes. És autor de “Passen Bones Festes”, peça que la Unió Musical d’Alcoi ha interpretat en la Cavalcada dels Reis Mags durant més de 20 anys.

Ha rebut distincions i agraïments de diverses entitats culturals i festeres iberudes, sent destacable el seu nomenament com a Director Honorífic de la Unió Musical d’Ibi en 1996, la Tartana i Insígnia d’Or de la Vila d’Ibi, lliurades per acord de l’Ajuntament en els actes protocol·laris del dia 6 de gener en 1994 i 1999 respectivament. També cal destacar el nomenament en 2010 com a Pregoner de les Festes d’Hivern, i la direcció de l’Himne de Festes d’Ibi, del qual és autor, en 2014 i 2015.

En l’actualitat continua en actiu com a músic en el Taller de Música “Castell Vermell” d’Ibi, el qual va fundar i dirigir el seu fill Bene.

Font: Redacció./


pressupartialcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *