foradia subscriutegrat

Nova edició alcoiana dels Pressupostos Participatius

• La fase d’arreplegada de propostes es compren entre els dies 5 i 30 de setembre • La inversió que destinarà l’Ajuntament és la mateixa que la de l’any passat, 400.000 €.

Nova edició dels Pressupostos Participatius alcoians. Enguany, la inversió que destinarà l’Ajuntament per a dur a terme les propostes veïnals que isquen del procés, segons ha anunciat la regidora de Participació, Maria Baca, és la mateixa que la de l’any passat, 400.000 €.

La fase d’arreplegada de propostes es compren entre els dies 5 i 30 de setembre. Es podran presentar de manera presencial, en diferents punts de la ciutat, a través d’Internet. El dia 13 de setembre, en l’Àgora es realitzarà un taller participatiu obert a tota la ciutadania, entre les 19:00 i les 20:30 hores. El 14 de desembre es faran públiques les propostes seleccionades.

Algunes de les actuacions que ja s’han dut a terme a través d’aquest procés participatiu en altres edicions són: les Zones de passeig per a gossos i d’altres animals de companyia als parcs del Romeral, Barranquet de Soler i Zona Nord, Instal·lació d’energia solar tèrmica i caldera de biomassa al Poliesportiu Francisco Laporta i Camps del Serpis, els equipaments del Racó Sant Bonaventura i el carril bici de la ciutat.

Algunes altres actuacions que estan pendents de realitzar o en procés d’execució són: un espai per a poder fer concerts amb una capacitat de 400 persones, un Centre Cívic per al barri de l’Eixample i de Santa Rosa, un pas per a vianants per baix del pont de Cervantes, per a completar el circuit del riu o el condicionament d’una de les pistes del poliesportiu Caramanxell.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *