foradia subscriutegrat

La innovació del sector tèxtil present a La Fira Tots Sants de la mà d’AITEX

• L'Ajuntament de Cocentaina ha signat un conveni de col·laboració amb l'Institut Tecnològic Textil-AITEX • S'oferirà una mostra dels seus treballs i projectes més recents, un sector al qual s'ha anomenat "Innovació i la tecnologia aplicada als distints sectors econòmics existents"

La innovació i les noves tecnologies seguiran sent una forta aposta  de la Fira de Tots Sants de Cocentaina en aquesta edició 2017.

L’Ajuntament de Cocentaina ha signat un conveni de col·laboració amb l’Institut Tecnològic TextilAITEX per tal d’oferir als visitants una mostra dels seus treballs i projectes més recents, un sector al qual s’ha anomenat “Innovació i la tecnologia aplicada als distints sectors econòmics existents“.

AITEX ampliarà la visibilitat del sector tèxtil i mostrarà que es tracta d’una indústria a l’avantguarda dels avanços científic-tecnològics, i permeable a les noves tecnologies; un sector compromés amb el seu entorn i que és motor socioeconòmic en les comarques Alcoià i Comtat.

La Fira Tecnològica estarà ubicada aquest any al carrer Ausiàs March, amb AITEX i el Campus d’Alcoi de la UPV com a principals entitats col·laboradores. En aquest 2017, la Fira Tecnològica s’ha dividit entre el sector de la innovació i el sector de les tecnologies aplicades a l’oci.

L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, ha destacat la importància de la participació d’entitats de referència com és AITEX en la Fira de Tots Sants: “el nostre objectiu segueix sent ser un aparador comercial, cultural i també de coneixement per a tots els visitants que arriben fins al nostre poble. La zona dedicada a les tecnologies ha sigut un referent els últims anys i amb la signatura de convenis com el recentment acordat amb AITEX es referma aquest compromís de seguir confiant en les entitats de referència per a apropar els ciutadans els últims avanços en la tecnologia i la ciència. I més encara, en un sector tan important per a nosaltres i per a les nostres comarques com és el tèxtil”.

D’altra banda, Vicente Blanes, director d’AITEX, ha destacat la feina que està realitzant l’Institut Tecnològic des de la lògica institucional per a promoure i impulsar noves accions per a fomentar el sector tèxtil en la societat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *