foradia subscriutegrat

Cursos d’Estiu de la Universitat d’Alacant

La matrícula ja està oberta i tota la informació està en web.ua.es/verano.

cursosestiu2

Els Cursos d’Estiu de la Universitat d’Alacant “Rafael Altamira” ofereixen enguany a Alcoi i Cocentaina unes propostes formatives amb un alt nivell de professionalització i especialització. Els temes comprenen des de les noves tendències de la cuina creativa fins a la innovació educativa i propostes d’actualitat, com el emprendedurismo, la psicologia positiva, la nutrició esportiva i de recerca del canvi climàtic.

El primer dels cursos comença a Alcoi, de l’1 al 3 de juliol, amb la III Jornada d’Innovació Educativa, que en aquesta ocasió s’ocuparà de les intel·ligències múltiples. També a Alcoi, del 16 al 18 de juliol, la UA ofereix un curs de emprendurisme en el món educatiu, que orientarà als professionals d’aquest sector per a potenciar l’actitud emprenedora. Tots dos se celebraran en l’edifici Àgora (Plaça Ramón y Cajal, 1).

Per la seua banda, la Seu Universitària de Cocentaina acull quatre cursos que es duran a terme a mitjan juliol i que destaquen pel seu nivell d’especialització. Del 8 al 10 de juliol, la proposta estival en la localitat contestana s’inaugura amb un curs que aborda el canvi climàtic. Impartit en valencià, pretén explicar aquest tema de candent actualitat i fer-ho més accessible a la societat, amb la finalitat de comprendre els efectes de l’escalfament global.

Una mica més endavant, el 16 i el 17 de juliol, la UA aborda la nutrició esportiva, amb un curs que a més de donar la formació teòrica sobre les necessitats nutricionals dels esportistes també aporta la possibilitat d’aprendre i aplicar els mètodes de determinació de composició corporal més utilitzats per a la millora del rendiment en l’esport.

En aquesta mateixa línia, el curs sobre “La cuina tradicional i la cuina moderna” s’ocuparà dels fonaments de la gastronomia tradicional i també de les últimes tendències. Abordarà l’enfocament de la cuina avantguardista en la qual s’explicaran algunes de les tècniques i processos moderns que van començar a ser utilitzades fa uns anys per cuiners espanyols de reconegut prestigi recolzats en els coneixements científics aportats per químics, físics després de col·laboracions de treball entre ells.
Finalment, tanca les propostes el curs “Estratègies per a millorar el benestar personal: intel·ligència emocional i Psicologia Positiva” se celebra del 16 al 18 de juliol, i se centrarà en qüestions del benestar psicològic.

La matrícula ja està oberta i tota la informació està en web.ua.es/verano.

cursosestiu1

Font: Redacció


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *