foradia subscriutegrat

Augmenten un 22,35% les matrícules de les proves de coneixement de valencià

• 52.159 matriculats en 2017 per a les proves de coneixement de valencià que organitza la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià • L’augment més significatiu recau sobre les proves de grau superior, que en concret pugen un 35,77%

52.159 matriculats en 2017 per a les proves de coneixement de valencià que organitza la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV). Hi ha hagut un augment del 22,35% de matrícules respecte al novembre de l’any passat.

L’augment més significatiu recau sobre les proves de grau superior, que en concret pugen un 35,77%. També augmenta considerablement la matrícula en la capacitació tècnica en llenguatge administratiu, un 47,83%, i en el nivell A2, un 24,15%.

Del total de matrícules:

  • 1.203 es presenten a les proves del nivell A2;
  • 2.673, al nivell B1; 31.847, a les proves del grau mitjà,
  • i 16.015, a les proves del superior.

A més, 422 persones es presentaran a les proves de coneixements específics, de les quals 204 ho faran a les de llenguatge administratiu; 110, a llenguatge als mitjans de comunicació, i 108, a correcció de textos.

Les proves es duran a terme entre el 4 i el 25 de novembre. En concret, el 4 de novembre es realitzaran les proves del certificat del nivell A2 i del certificat de llenguatge administratiu i la primera fase del certificat de grau mitjà. El dia 11 de novembre es faran la prova del certificat del nivell B1 de coneixements de valencià i la primera fase del certificat de grau superior. El 18 de novembre es realitzaran les proves de la segona fase del certificat de grau mitjà i del certificat de llenguatge als mitjans de comunicació, i, finalment, el 25 de novembre es farà la segona fase del certificat de grau superior i el certificat de correcció de textos.

Les proves tindran lloc en 24 localitats valencianes per a cobrir la demanda de tot el territori: Alacant, Alcoi, Alzira, Benidorm, Borriana, Buñol, Castelló, Dénia, Elda, Elx, Gandia, la Vall d’Uixó, Llíria, Ontinyent, Orihuela, Paterna, Sagunt, Segorbe, Sueca, Torrent, València, Villena, Vinaròs, Xàtiva.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *