foradia subscriutegrat

Vicent: “els catalans són molt intel·ligents, però amb la independència s’equivoquen”

• Vicent considera que està justificada l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, que “no s’hauria d’aplicar mai, però no han deixat altra opció” • En qualsevol cas, per a Vicent, el tema de Catalunya està desviant l’atenció dels problemes més greus

Algun dia s’estudiaran els fets que estan duent a terme els diferents actors polítics i mediàtics per a gestionar la crisi territorial espanyola. S’analitzaran sense tant de soroll i fum que ix de les pantalles de la televisió i dels altaveus dels transistors.

Possiblement eixe dia el discurs oficial reconega les barbaritats que s’estan duent a terme avui dia i que tot es podria haver fet sense fer mal a la societat, un mal que pot enquistar-se durant molt de temps.

Analitzem la situació amb la gent del carrer d’Alcoi. Com estan gestionant un bàndol i l’altre la situació? Com afecta a la resta de societat? Quines són les perspectives de futur? Quines són les solucions des del seu punt de vista?

Així no anem cap a cap lloc, aquesta és la visió de Vicent respecte a la crisi territorial que viu l’Estat espanyol.

Vicent es considera ideològicament una persona d’esquerres però no està d’acord amb l’independentisme, “jo he treballat per a Catalunya i considere que els catalans són molt intel·ligents, però amb això s’equivoquen”.

Des del seu punt de vista el Govern català no ha manifestat mai voluntat de diàleg. A més, el Govern català està realitzant una acció dràstica que no havia afegit al seu programa electoral.

Per això considera que està justificada l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, que “no s’hauria d’aplicar mai, però no han deixat altra opció”.

En qualsevol cas, per a Vicent, el tema de Catalunya està desviant l’atenció dels problemes més greus, com és l’atur i la corrupció, “hauríem d’estar parlant de tirar a Rajoy del Govern, però l’estem donant marge perquè puga tapar tota la corrupció del seu partit”.

Font: Rodrigo Paños./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *