foradia subscriutegrat

SOLC rep un donatiu de 1.400 € del sopar solidari de la filà Magenta

• La Filà Magenta va celebrar un sopar solidari a benèfic i de l'associació per al suport i ajuda en el tractament del càncer (SOLC). • L'acte, amb més de 240 assistents, va permetre fer entrega d'un xec per valor de 1.400 €


Emmarcat dins dels actes del seu Alferes 2018, la Filà Magenta va celebrar un sopar solidari a benèfic i de l’associació per al suport i ajuda en el tractament del càncer (SOLC).

Organitzat per l’Alferes Santi Carbonell i els seus Cavallers i Dames, el sopar va comptar amb un menú de gastronomia àrab i de les actuacions del ballet d’Imma Cortés i del mag Hugo Aracil, tot amenitzat per la banda musical l’Orquesteta. A més, i gràcies al suport de diverses entitats alcoianes, es van realitzar diversos sorteigs entre els assistents.

L’acte, amb més de 240 assistents, va permetre fer entrega d’un xec per valor de 1.400 € a la presidenta de SOLC Marcela Ripoll, la qual va aprofitar per exposar les tasques que realitzen a la seua associació per a ajudar a malalts de càncer i els seus familiars.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *