foradia barnasants

Setmana de la Convivència a Alcoi: dies de germanor entre els majors

• Del 20 al 25 de novembre; cinc dies per fomentar la germanor entre la gent major d’Alcoi. • Entre els actes de celebració, es durà a terme el sainet “Vacha un Lliro o El Honor de Marieta” a càrrec del grup de teatre “El Llavador”

La XXX Setmana de la Convivència arriba a Alcoi del 20 al 25 de novembre; cinc dies per fomentar la germanor entre la gent major d’Alcoi.

Entre els actes de celebració, es durà a terme el sainet “Vacha un Lliro o El Honor de Marieta” a càrrec del grup de teatre El Llavador. Serà el divendres 24 a les 19 h al Saló d’Actes de la Casa de Cultura.

Altra de les activitats a destacar és una conferència sobre Mindfulness, impartida per Lucía Martínez. En aquest cas, serà el dimecres 22 a les 17.30 h al Centre de Majors d’Oliver.

El 20 de novembre a les 19 h en la sala d’exposicions Mutua de Levante, tindrà lloc l’exposició Tiempo y Silencio, on seran exposades les pintures i els treballs manuals dels alumnes de les aules de tercera edat.

La cloenda serà el dissabte 25, dia per al qual s’ha organitzat un certamen de corals i rondalles al Cercle Industrial per a les 11 h, i un dinar de convivència a les 14 h a la Fila Cordón. El preu del menú serà de 17 € i els tiquets es podran adquirir als diferents centres de majors fins al dia 17 de novembre. Al dinar el seguirà un ball amenitzat pel Duo Flash i l’acte de clausura conduït per la regidora Aroa Mira.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *