lasarga

Podem Alcoi arreplega més de 350 propostes ciutadanes, on destaquen les de feminisme i protecció animal

• Més de 350 propostes de la ciutadania ha arreplegat Podem Alcoi en rutes pels diferents barris de la ciutat • Una de les propostes que consideren importants de dur a terme és la creació d’una regidoria de Feminisme i altra de Protecció Animal

Més de 350 propostes de la ciutadania ha arreplegat Podem Alcoi durant aquests dies, que ha estat duent a terme rutes pels diferents barris de la ciutat. Destaquen propostes de joventut, mobilitat, medi ambient, manteniment o habitatge per a millorar Alcoi. Aquestes serviran per a elaborar el programa electoral “d’una forma participada i oberta a la gent”.

Una de les propostes que consideren importants de dur a terme a Alcoi i que estarà inclosa al seu programa municipal és la creació d’una regidoria de Feminisme i altra de Protecció Animal, “dos àmbits molt presents en l’organització i que, a més de treballar-se en les àrees programàtiques, han estat molt sol·licitats durant l’arreplegada de propostes pels barris d’Alcoi”.

El candidat de Podem Alcoi a l’Ajuntament i membre de l’executiva municipal Aaron Ferrándiz comunica que “hem complert amb l’objectiu inicial d’aquesta iniciativa. Per a nosaltres és una prioritat donar veu a la gent en la construcció de l’Alcoi que volem“.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *