foradia subscriutegrat

Enrique Ortiz ha confessat que va finançar il·legalment al PP per a obtenir concessions

• Enrique Ortiz va ser l'encarregat de realitzar diverses obres conflictives a Alcoi, com La Rosaleda i les reformes del Teatre Calderón, així com El Bulevard • Concessions realitzades durant la legislatura del Govern del PP a Alcoi dirigit per Jorge Sedano.

Empresaris valencians van finançar il·legalment al PP per obtenir concessions a les seues empreses. Ho han confessat a l’Audiència Nacional nou empresaris acusats en el judici de Gürtel.

Entre aquests empresaris estava Enrique Ortiz, encarregat de realitzar diverses obres conflictives a Alcoi, com La Rosaleda i les reformes del Teatre Calderón, així com El Bulevard (contracte pel qual finalment va ser condemnat pel TSJ a tornar a Alcoi 1’6 milions d’euros). Totes elles concedides durant el Govern del PP a la ciutat dirigit per Jorge Sedano.

Segons han declarat els corruptors, concretament, van finançar il·legalment part de la campanya electoral del PP en les eleccions municipals del 2007, partit que va guanyar a Alcoi amb 11 regidors i va obtenir el poder també de la Generalitat Valenciana amb el 53% de vots i 54 escons.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *